Isnin, 20 Januari 2014

Cantik dan Kaya

Pernah tak dengar syarikat Phyto Science Sdn Bhd.?
Pernah tak dengar atau tahu mengenai produk Double Stemcell??

Double Stemcell adalah produk daripada Switzerland yang di 'packaging' oleh syarikat Phyto Scince Sdn Bhd. Double Stemcell bertindak membaik pulih sel-sel yang ada di dalam badan manusia.
dan Double Stemcell ini terbukti telah banyak membantu ramai orang mengatasi pelbagai penyakit/masalah yang mereka hadapi :Harga bagi 1 kotak Double Stemcell (DS) adalah RM250. Tetapi dengan hanya menambah RM25 iaitu RM275 anda boleh dapatkan lagi 1 kotak DS dan mendaftar sebagai ahli.

Sebagai Ahli anda boleh memilih sama ada untuk menjual produk dan mendapat keuntungan atau

memperkenalkan 'perniagaan ini' kepada orang lain dan syarikat akan membayar bonus kepada anda. jika anda menggunakan cara ini, selain cantik dan sihat, kita juga boleh menjana pendapatan.

Ramai yang telah menyertainya, antaranya Aizul Marcello (blogger & photographer) dan isterinya Lynda Roslan. Selain itu juga Fatin Suhana  (Blogger) turut menyertai perniagaan ini dan terbukti mereka semua mampu menjana pendapatan melalui perniagaan ini tanpa perlu menjual produk. *(boleh rujuk instagram mereka sebagai bukti)

Selain daripada itu ada diantara ahli lain yang mampu menjana pendapatan sehingga 5 angka SEHARI.
Semua itu memerlukan usaha, oleh itu siapa yang berusaha mereka yang dapat

di bawah adalah contoh income ahli, baru 18 tahun, dalam 2 hari dah mampu memperoleh income 4 angka.untuk mengetahui detail mengenai perniagaan ini, serta perbezaan dan kelebihan perniagaan ini boleh hubungi Awin sama ada melalui email : awin_puteri@yahoo.com.my (boleh juga tinggalkan email atau nombor anda untuk dihubungi di ruang komen *ia tidah akan di publish) atau boleh Whatsapp Awin 0177936483
kalau anda ada di sekitar Johor Bahru, kita boleh berjumpa, Awin akan terangkan pasal perniagaan ini.love
Awin

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...