About Me




SIAPA AKU?
Hello...
Nama aku Puteri Norazwin Bt Razali, orang semua panggil aku sama ada Puteri atau Awin.
Aku berumur 21 tahun pada tahun ni. ..*uuuu....dah masuk 2nd series dah...Alhamdulillah... Aku merupakan bekaa pelajar jurusan Kejuruteraan Elektrik  Sekolah Menengah Teknik Johor Bahru. alhamdulliah.... telah aku juga telah habis melanjutkan pelajaran di peringkat Matrikulasi di Kolej Matrikulasi Johor dalam jurusan Sains (Modul 2)...dan sekarang sedang mengambil degree di UiTM Shah Alam dalam Sarjana Muda Keruteraan (Kepujian) Elektrik....dan harap dapat menghabiskan pengajian aku dengan jayanya....Insya Allah....



APA TUJUAN AKU TULIS BLOG?
Ok...sebenarnya aku tulis blog ni sebab suka-suka...lagi pun aku sebenarnya minat menulis dalam bentuk yang tidak formal. Selain itu aku suka untuk berkongsi cerita dan meluahkan perasaan melalui blog, sebab kalau untuk bercerita atau meluahkan perasaan aku secara langsung dengan orang aku ni tak pandai sebab takut orang tak nak dengar cerita aku, at least dalam blog ni walaupun belum tentu ada orang baca tetapi aku akan merasa seperti ada pembaca setia yang sudi mendengar cerita aku.



APA AKU SUKA?
Aku suka warna merah jambu (PINK), apa-apa yang berwarna pink aku mesti suka (kecuali yang haram)
k...untuk makanan/minuman pula aku suka makan makanan yang pedas especillly lauk sardin, selain tu aku suka makan coklat dan makanan yang manis, segala kuih yang manis aku suka, yang paling aku suka kuih lopis...
air plak aku suka air longan/laici..
k selain tu apa yang aku suka ialah aku suka makan, online, aktiviti lasak, membaca dan banyak lagi...


SEKIAN
ok lh...
kalau aku tulis panjang-panjang sangat pun, bukannya korang nak baca sangat, kalau nak tau apa-apa lagi pasala aku bolehlah baca blog aku ni selalu, tapi untuk sepanjang tahun ni, aku tak akan update blog aq selalu sangat sebab aku stay hostel, so ble aku blik aq akan update sikit-sikit kalau ada cerita menarik k..

k see u all latter...
bubbye..




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...