Isnin, 15 Mac 2010

Majlis Persaraan Pn Hjh Norihan Salim

pada 8/3/2010 yang lalu telah diadakan Majlis Persaraan Pn Hjh Norihan bt Salim, guru Bahasa Melayu kelas 5 Elektrik 2.Majlis tersebut bermula pada pukul 11.30 pagi sehingga 1.45 petang.
Majlis tersebut dimulakan dengan perhimpunan mingguan dengan laporan pertandingan bola sepak yang telah diadakan di padang UTM Skudai.setelah tamat penyampaian hadiah kepada pemain bola sepak sekolah (tempat ke-2) majlis diteruskan dengan Majlis Tautan Kasih Simpulan Budi sempena meraikan persaraan Pn Hjh Norihan Salim.

majlis dimulakan dengan bacaan doa dan seterusnya persembahan nyanyian daripada pelajar TiJB hasil bimbingan daripada Miss Mumtaz Mahadir(my english teacher).
seterusnya majlis diteruskan dengan ucapan daripada Tuan Pengetua iaitu Tn. Hj. Hamsi B Jamhari. majlis kemudian diserikan dengan ucapan yang diraikan iaitu Pn. Hjh Norihan bt Salim, yang menyampaikan ucapan melalui seloka yang diciptanya untuk semua.majlis diteruskan dengan penyampaian hadiah kenang-kenangan daripada semua pelajar, guru-guru dan kakitangan sekolah.

yang diraikan Pn Hjh Norihan Salim


persembahan 1 (singing by Azri - Kau Ilhamku)

persembahan 2 (student form 4)persembahan 3


the guitarist..

*picture by Miss Mumtaz Mahadir
TERIMA KASIH CIKGU
insyallah semoga segala ajaran, amanat cikgu akan kami semua ingat dan gunakan sebaiknya.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
___________________________________________________
hari hari akhir bersama cikgu Norihan banyak kenangan yang indah...
pada hari tersebut cikgu Norihan telah datang ke kelas 5E2 untuk bergambar bersama kami semua untuk dijadikan kenang-kenangan.
sebagai tanda tulus ikhlas daripada kelas 5E2, kite org telah hadiah kan kepada cikgu sebuah kad yang dibuat sendiri oleh kite org semua (sbnr nyer yg buat kad tu ialah Nisa (da leader), ecot, me (awin), dayah n p-jot)....x pe lah yg buat x penting, yg penting benda tu ikhlas dibuat utk CKG NORIHAN...
with Cikgu Norihan..

inside da card 1

inside da card 2..
semoga cikgu simpan kad ni sampai bile2 untuk kenang-kenangan..
TERIMA KASIH CIKGU..
Selamat tinggal guru
ku ucapkan kepada mu
moga moga berbahagia..
KAMI SAYANG CIKGU NORIHAN SAMPAI BILA-BILA..
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
22 daripada 22 org pelajar 5E2..

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...