Selasa, 20 September 2011

oooooo.....balik kampung....

Salam....
hye u all's...
haha...*gedik

ni cerita hari Sabtu lepas....hehe...
masa kat rumah hari tu, disebabkan excited sangat cuti 3 hari....tu yang sampai terlupa blog ni....haha...
ia lah....time kat rumah tu jerk lah aq dapat blogwalking....kalau kat kolej....lambat yang amat internet nya, so malas nak blogwalking kecuali beberapa blog jerk...tu pun sebab dah suka baca blog orang tu lah kan...hehe...

ceritanya pasal hari sabtu lepas di mana pagi2 yang amat lagi aq telah dikejutkan oleh mama aq, dia tanya nak iku tak g balik kg. petik buah pulasan??? disebabkan telah lama diri ini tidak menjejakkan kaki ke kampung, dan disebabkan kesukaan pada musim buah-buahan itu adalah buah pulasan, so apa lagi terus stuju dan lari ke bilik air mandi....

tapi sebelum ke kg tu, kena g antar akak aq g keje dulu, sebab kereta lagi 1 rosak....erk...
then lepas antar akak aq, g beli breakfast, then terus zassss ke kg.....huhu...

sampai kat kg, terus ke-exited-an terlebih....tapi tak tolong petik buah pulasan pun, sebab saya pakai sandal dan bukanya kasut...huhu...so masuk jap dalam kebun, pas tu kuar balik, dok dalam kete....
dalam kete makan breakfast yang beli tadi, pas tu boring dengar radio, pas tu boring lagi, tengok tv kat dalam kete....nasib baik ble tengok tv kalau tak, macam hape dah aq jadinya...haha...
boring tengok tv, keluar balik masuk kebun (nape ayat aq tonggang tebalik ni???)  lepas tu masuk balik dalam kete....lebih kurang 3 kali gak lah aq buat macam tu, haha...

lepas tu dalam pukul 1 baru kite orang gerak balik.....tapi sebelum tu singgah JB jap amik akak aq balik dari keje....dan akhirnya pukul 3 pagi lebih baru sampai rumah....huhu....plannya nak ke open house pun tak jadi, sebab dah petang....huhu...

 anak sapo lah ni??? haha...


bunga apa ntah ni....sape tau ni bunga apa??

sapa dapat jawab dengan betul ni aq promote blog dia seminggu......hehe...insyallah lah...


love
awin

p/s : malam ni ada majlis penutupan bulan kemerdekaan di KMJ....malasnya nak g...huhu..


2 ulasan:

iz berkata...

bunga kertas kot..kui3..

cutegurlzz93 berkata...

yang pasti bukan bunga kertas, sebab bunga kertas mana ada yang kuning tengah tu....huhu...

btw, thanks 4 read my blog..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...