Khamis, 14 Jun 2012

Minggu Pengurusan Pelajar Baharu - Part 3 (akhir)

part akhir MPPB KMJ 2012/2013
banyak suka duka yang ada semasa  MPPB yang lepas....yang duka di jadikan pengajaran dan yang suka di jadikan kenangan terindah....

antara duka yang besar kes nya boleh baca di blog Wafiy , dia dah cerita sikit apa yang berlaku, dan perkara tu bagi aq orang pertama yang menghadapi orang atasan tu....mula2 tak tahu pun, tu orang atasan, sekali bila call seorang lecturer, then dia cakap orang tu dari jabatan, terus aq, alamak...
tapi still aq yang follow n jawab soalan dia....huarghh.....seram woo.....apa tak nya 1st time menghadap orang berpangkat tinggi secara sendirian....yes alone....lepas tu, kena pulak terangkan pada lecturer yang uruskan fasi.....huhu....serba salah pun ada aq dibuat nya....

tapi tu semua dah lepas, dan pengajaran kepada aq dan semua.....supaya berhati dalam semua perkara, terutama dalam menguruskan orang yang tidak dikenali asal usul mereka....ye lah, mana lah tau, kerabat ker, apa ker....silap sikit jerk boleh padah jadi nya....kan....

adalah lagi beberapa insiden yang duka....tapi paling bermakna insiden air kelapa....haha....sebab insiden tu, membuat aq lebih rapat dengan mereka yang terlibat.....ngeee....

sayang keluarga fasilitator MPPB KMJ 2012/2013.....
thanks to Abe n Atikah kerana menjadi Penghulu dan Penghuluwati
semua AJK tertinggi dan semua fasilitator untuk semua kenangan bersama....sobs...sobs...
dan terima kasih untuk semua ahli Undefined Infinity kerana sudi berkerjasama dan suka duka bersama.....
tak lupa thanks untuk Pengarah KMJ, En. Razi, En. Basiran, Pn Hjh Sariah dan Cik Azilah kerana peluang dan kepercayaan yang diberi....





dan sebagai penutup entry ni, aq masukkan video MPPB 2012/2013...
ni bukan video utama....tapi side video...untuk yang main video tak tahu macam mana nak share dari Facebook...(tak diupload dalam YouTube)



MPPB Part 1 (link)
MPPB Part 2 (link)


love
awin

1 ulasan:

En. Beyazid berkata...

Salam perkenalan. Blog saya masih baru lagi. Harap dapat support blog saya dgn jd follower saya. Saya dah follow blog ni =)


http://apelak.blogspot.com/2012/06/mari-jadi-jiran-blog-saya.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...