Sabtu, 26 Oktober 2013

tadaaaa.....

haha......
Salam....
lama tak berupdate blog....hiks.... konon nak update petang semalam (Jumaat) tapi 'largha' tengok Running Man....hihi.....

sekarang ni dah pukul 1.30 pagi.....aq ni tak reti2 nak tido lagi.....padahal esok pagi kena turun untuk pasang banner event.....tapi....takpe....Insya-Allah boleh bangun esok pagi.....macam tak biasakan....student biasalah kalau tido lambat, lepas tu kena bangun awal..... pulak tu start sem ni, fakulti aku kelas start pukul 8 pagi...macam dekat matrik pulak..hurm....lagi lah kan....kalau sebelum2 ni kelas pagi start pukul 8.30 pagi tapi sekarang dah di awalkan....tapi fakulti aq jerk....fakulti lain masih start pukul 8.30 pagi.....tak pe lah terima jerk lah....untuk jadual aq hari Isnin, Rabu dengan Jumaat jerk yang start pukul 8 pagi....yang lagi 2 hari tu dapat lah bangun lambat sikit.....hahaha.....


minggu ni dan minggu depan busy dengan test dan assignment....tapi masih sempat nak layan yang kurang patut ni....haha....kang kalau stress kan diri dengan kerja jerk pening gak.....so curi2 lah time makan tu tengok movie/drama/Running Man.....hehe....sebenarnak kurang elok sambil makan, buat benda lain....tapi dah jadi tabiat pulak dekat kolej ni, kalau time makan mesti bukak laptop....ala2 dekat rumah....tapi kat rumah tengok tv jerk lah senang.....


hari Ahad ni aq terlibat untuk handle 1 event kolej....lagi tambah kerja.....tu pun sebab kena panggil....kalau tak haram ler aku nak join....haha....last event yang aq terlibat secara belakang tabir tu lah masa sem 1 Dinner Kesatria (link)....tak pe lah belajar benda baru kan....dapat pengalaman baru.....dan penuh hari dengan meeting.....huhu....


minggu lepas aq punya cuti mid-sem seminggu....UiTM gabungkan sekali dengan cuti Aidiladha....so jadi cuti tu awal dari yang sebelum ni.....biasa 7 minggu kuliah, 1 minggu cuti dan 7 minggu kuliah....yang kali ni tak sampai 7 minggu dah cuti.....tapi dah orang bagi cuti kita cuti jerk lah....hehe....kalau ikutkan banyak jerk cerita nak update...tapi ketidakrajinan menghantui diri....hahaha....ye larr...kalau time yang konon nak update tu, kalau tak ada idea pun, tak jalan gak kan.....hehe....


owh....dah panjang aq bebel n tak ada gambar pun....haha....cerita bergambar tu nanti ea......ni konon2 bagi blog ni tak berhabuk sangat dengan debu dan kotoran....*ayat macam iklan pencuci....haha...

ok lah.....till next entry....bye....

nah tuan punya blog tepek muka sendiri...
haha....gambar masa cuti harui tu...


love
awin

1 ulasan:

Wak Gelas berkata...

wak salam singgah tadi terbaca psl gunung ledang..,iiHKKs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...