Selasa, 24 November 2009

‘No Compromise for Mister Potato Fiesta 2009’.

Menyertai pertandingan No Compromise for Mister Potato Fiesta 2009 memang best. untuk naikkan tahap permainan kita perlu melaksanakan cabaran mister potato. mula-mula kena pilih kentang yang baik untuk dibuat potato chips, semasa cabaran ini dilaksanakan kita tak bloeh kompromi langsung di mana ini menunjukkan putato chips jenama Mister Potato adalah kentang yang baik dan terpilih sahaja.
Selepas itu cabaran yang ke-2 ialah cabaran menjawab soalan mengenai jenis potato chips yang di keluarkan Mister Potato. agak senang sebenarnya untuk melepasi cabaran ini sebab soalan nya hanya satu.
Cabaran yang ke-3 pula adalah cabaran memotong potato chips. Cabaran ni agak mencabar sedikit kerana kita kena potong kentang dengan cepat dan nipis sambil cuba mendapatkan bilangan kentang yang dipotong dengan bayak.
seterusnya adalah menjawab soalan mengenai berat satu bungkusan potato chips Mister Potato. disebabkan saya biasa makan snek Mister Potato saya dapat meneka dengan tepat berat sebenar satu bungkusan potato chips.
seterunya saya diuji dengan cabaran mengenai kerangupan kentang berdasarkan gambaran dan bunyi yang diberikan.
selepas itu saya sekali lagi diuji menjawab soalan mengenai potato chips Mister Potato.
cabaran yang ke-7 pula adalah menghafal jenis ketawa Ortega iaitu pembantu Mister Potato. cabaran ini menguji saya untuk mengingati bebera jenis ketawa Ortega, tetapi cabaran ini dimudahkan dengan pembayang yang diberi.
dan cabaran yang terakhir adalah untuk mengupload gambar kita yang diedit seperti Mister Potato berdasarkan kreativiti masing-masing.

seronok dapat menyertai cabaran Mister Potato. dan yang penting dapat makan poato chip Mister Potato yang rangup dan sedap dangan beberapa perisa yang sedap.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...