Selasa, 15 November 2011

blogger....???

t-Blogger


kedai yang menjual minuman macam coolblog....

tadi aq, ke Jusco Taman Universiti....saje jalan2....asalnya keluar tu sebab mak aq suruh bank-in kan duit untuk abang aq, so mengambil kesempatan yang ada untuk keluar....ye ur asik terperap jerk kat rumah boring tau...huhu...

then dekat Jusco tu akak aq yang terperasan kedai ni....sebab sebelum ni tak pernah ada pun kedai tu.... tapi kite orang tak beli pun...sebab tengok ramai Chinese jerk....walaupun pekerja dia ada yang Melayu (agaknye lah...muka aq tengok macam Melayu jerk...) tapi pembeli nya Chinese....kecuali tu yang tudung merah tu...nampak macam tengah beratur nak beli....

lagi pun rasa macam ragu-ragu, sebab tak ada logo halal....huhu...
yang menarik perhatian aq sebenarnya sebab nama kedai tu blogger... aq pelik juga, apa kaitan blogger dengan kedai tu....??? maybe owner kedai tu blogger kot??? i don't know...huhu...


pergi jusco saje jerk nak jalan2, beli barang sikit...hiks....orang shopping hujung bulan, aq shopping tenga bulan...hehe....aq bukan ada gaji pun....so bile ada duit tu beli jerk lah kan...tapi berpada-pada lah, beli ikut kemampuan dan keperluan jugak...kalau tak penting aq akan fikir 2 3 kali sebelum beli....kang kalau dah beli tapi tak guna kan dah membazir tu...huhu...


haha...buat julung-julung kali nye drive waktu malam....btw aq pun tak suka drive waktu malam....sebab tak best....lagi satu sebab sejuk....aq ni bukan boleh duduk dalam sejuk lama-lama....duduk setengah jam dalam tempat sejuk pun tangan aq dah boleh sejuk semacam....huhu....tapi keluar malam aq suka....sebab cuaca tak panas macam siang...hehe...pelik kan aq ni...hiks...

ok lah....



love
awin

1 ulasan:

:: nabila :: berkata...

beg budak tudung merah tu macam beg aku.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...