Ahad, 5 Jun 2011

2nd week at KMJ

Salam...
hye....

kali ni nak cerita pasal minggu pertama sesi pembelajaran di KMJ....
tapi sebelum tu ce tengok sikit jadual belaja aku.....



jadual yang sangat best....cuma hari selasa jerk jadual penuh....yang lain semua ok....tak terlampau penuh...


cuma minggu lepas ada terlebih break...haha...sebab kelas Sains Komputer untuk tutorial dan kuliah (SC015T & SC015P) dibatalkan....haha...


tapi start minggu ni, kelas tu akan ada balik....


dekat matrik ni belajar sangat laju....kadang2 nak ambil note dari slide pensyarah pun tak sempat....tapi kalau ada pensyarah yang baik dia akan tunggu sampai semua siap copy...

hehe...


tapi ok sebab semua student pun baik....kalau tak tahu boleh tanya kawan or tanya pensyarah....


lebih kurang sama jerk rutin harian....


bila time break tu biasanya pergi makan or pergi library....hehe...


ok lah...

i need to move now...

bubbye...



love

awin



1 ulasan:

Arip A-rvip berkata...

kira untung la jadual kau tu aku nak balik pon lagi tak ade mase..jumaat petang pon ade kelas minggu lepas lagi la baru planing mmg aku dah planing 3 minggu sebelom nya lagi nak balik mama call cakap tak yah balik, takut jalan jam...nak buat mcm mane untung la jadual ko tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...