Sabtu, 2 April 2011

jangan jelouse pak cik.....

haha...pesanan khas untuk abang aku, Ariff.... sebab dia dah lama kata nak breakfast McDonald.... tapi pagi tadi, selepas hantar kakak aku pergi kerja, aku dan mak aku singgah dekat KFC untuk breakfast....wah grand gitu...haha.....ala ni bukan 1st time pun breakfast KFC, taun lepas ada skali pun dah pernah breakfast KFC....haha...

>

untuk breakfast hari ni, aku makan a.m. Riser Combo (gambar yang tengah)...ala rasa dia biasa jerk, macam burger KFC yang bukan breakfast gak, cuma bezanya ada tambahan telur jerk...

>

mak aku pulak makan Nasi Lemak.....mak ai, nasi dia tak nak sikit plak....makan pun tak puas aku rasa....tapi mak aku kata, nasi dia tak sedap, sambal dia a bit masin lorh... dah tu, mak aku makan ayam cecah sambal jerk....haha...


>

dah habis makan, kite orang singgah jap dekat kampung mak aku kat Pekan Nanas sebab nak hantar makanan untuk pak cik aku yang sakit....sambil tu sempat lah juga beli lauk untuk rumah sendiri....giler terbaik....pagi lagi dah jual lauk makan tengah hari dekat Pekan Nanas ni.... haha....

>

otw balik, jadi lambat sebab jalan sesak.....sebab ada orang buat kerja tampal jalan dekat dengan simpang nak masuk ke tmn universiti...

>

cukup lah dulu cerita aku ni ea....nak tido jap sebab petang nanti nak pergi PC Expo dekat PERSADA JB.... bubbye....

love

awin

2 ulasan:

mohd ridwan berkata...

Jeleznye aquw tak dapat makan KFC!!! T_T

muhamad hanif berkata...

ahah..serius tak pernah bekpes kat kepsi..lllalala..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...