Jumaat, 29 April 2011

good news for....

good news for u all's???
owh nooo.....

haha...tak de lah...
good news for my self lah....good news untuk korang insyallah akan datang....bila tu, aq pun tak tahu lagi....bergantung pada kelapangan aq dalam pelbagai segi ea....hehe...

ok balik cerita asal....
alhamdulillah......aq dapat ke matrikulasi.....hehe....dan yang best, aq tak kena campak jauh jauh macam cik Riby...haha...Cik Riby dulu kena dekat Perlis.....aku dapat dekat Johor jerk....aku dapat bidang Sains...tapi tak tahu Sains Teknikal atau Sains Tulin... harap-harap Sains Teknikal....sebab sains tulin ada biologi....wei...aq dah lah tak belajar bio...kalau amik bio kat matrik masak aq....haha....


bukti....aq dapat masuk matrik...haha



tapi kan....apa yang aku baca dekat web site matrikulasi (link) tahun ni ada kelainan sikit dalam jurusan Sains sebab tahun ni diperkenalkan 3 modul...
Modul I - Matematik, Kimia, Fizik dan Biologi
Modul II - Matematik, Kimia, Fizik dan Sains Komputer
Modul III - Matematik, Kimia, Biologi dan Sains Komputer

dan subjek wajib - Bahasa Inggeris, Kemahiran Dinamika, Pendidikan Islam dan Moral dan Kokurikulum.


huhu.....nak amik Modul II....I & III tak nak....haha....ngada-ngada kan....lantak lah...yang penting aku tahu apa yang aku boleh bawak....huhu....


tapi, aku ni pun agak dalam dilema lah gak, sebab tak tahu nak pergi ke tak....sebab dengar kata dalam awal bulan 5 result upu dah keluar....tapi upu, kalau dapat asasi aku nak lah...tapi kalau diploma...hurm....daripada amik diploma, baik amik matrik kan...jimat masa....hehe....

ok lah...
wish me the best....
bubbye...






love

awin






p/s : hoyeh....the royale wedding is today....and i'm now watching the preparation for the wedding...

1 ulasan:

KayNisa berkata...

tahniah dik, jauh lagi perjalanan tu (bekas student matriks gak ;p)

hmmm, yang ada ada subjek comp science tu not bad.. bcos im comp science people.. hhehee, nom im taking master in comp science.. seriously nice n awesome.. hikhik

but u have to make ur own decision rite? buat istikharah banyak-banyak, insyaAllah DIA akan bantu adik wat keputusan yang tepat. tawakkal orang kata. panjang lak bebel.. actually tujuan asal nak datang menggegar sempena Segmen Gegar 1000 blog anjuran en Ben

Jom lawat Blog Kaynisa ◠‿◠

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...