Khamis, 14 April 2011

lain kali tengok betul-betul...

haha.....lol... ni lah kesengalan yang telah dilakukan oleh kawan aku yang sorang ni, Ilyas Faiz... tiba-tiba jer mesej aku entah apa2..... n he is my classmate in TiJB.....
moral of the story.....sila jangan membengan kan diri anda dengan menghantar mesej secara terburu-buru ok...


tapi nasib baik dia perasan yang dia salah hantar mesej....haha....


masih tiada story menarik lah dalam minggu ni.....nak update SEO pun tak ada idea....huhu..


n sekarang ni, menunggu tawaran untuk sambung belajar.....sekarang ni berlambak surat tawaran IPTS sampai rumah.....tapi semua bidang yang aku tak minat.....tak best...


hope dapatlah apa yang aku mohon sebelum ni.....Insyallah....



ok lah...

bubbye...




love

awin

2 ulasan:

cujen berkata...

salam singgah dari CUJEN THE LEJEN

SiS NaD berkata...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... DaTaNG TeRJaH DaRi BLoG aBG BeN... NaK KoTaKaN JaNJi TuK ZiaRaH RaKaN2 BLoGGeRS!~ (^_____^)V

JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

P/S : SiS eX-TiJB... N MaY B SiS iS uR SeNioR... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...