Jumaat, 25 Februari 2011

entri yang pendek dan ringkas jerk...

salam.....

hope semua ok, ok jerk ea....



ok kali ni aq juz nak tulis entri yang pendek jerk k....

ari ni, rutin aq berubah sikit....

sebab mama tak keje...then aq pulak terbangun awal dari biasa n tak dapat tido balik....

so bangun2....borak ngan mama....breakfast....best giler sebab tinggal 3 orang jerk kat umah...papa, mama n aq.....akak aq keje, adik aq skolah....

memang cun2 jerk lah kan....breakfast milo ngan jemput2 sayur....(vegitarian btul...haha...)



lpas tu, aq tengok tv, sambil online jap....

then, tido balik dalam pukul 11 pagi....laps tu bgun siap2 g latihan drive kete pukul 2.30 ptg..

latihan kli ni, utuk preparation sblum test JPJ...


balik jerk, makan sikit....pas tu layan tv....then online, tgk ada cikgu aq post kat wall aq tanye pasal buku yang tak dipulangkan budak2 kelas aq......dalam hati....ei budak2 ni,...menyusahkan betul.....tapi nasib baik lah ada group juz utk bdk2 kelas aq, so aq post jerk tanya kat situ, then tulis sikit en3 dalam blog kelas aq.....huh....nasib baik lah zaman dah moden....senang sikit nak contact ....


huhu....
ari ni birthday adik aq Muhammad Naqib,,,,
birthday ke-11.....
so sbgai adiah dia....ni skang tgh otw nak g makan kat luar....restaurant pilihan Singgah Selalu JB....



k bubbye...
nanti sambung lagi.....




love
awin

1 ulasan:

June Flizzow berkata...

cakap adik awak , happy birthday ye ? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...