Isnin, 7 Februari 2011

nasi lemak baik punye

ahakzz....jangan fikir bukan2 ea....
kali ni sje nak share nasi lemak yg aq ske makan (bukan aq jerk ske ramai lagi orang yang ske gak) bile lalu highway nak blik JB....


nasi lemak ni just ada kat RnR Pagoh arah Selatan.
harga pun bleh tahan, rase pun ok, memanglah tak segrand mne tapi oklah klu nak makan time2 lapo kan...
n kalau pukul 1, 2 pgi pun still ada lagi, kat situ pun ada menu lain gak macam masi ambeng. ni pun antara hot menu kat situlah...
biase klu orang singgah situ mesti amik 2 jenis makanan ni jerk....nasi lemak or nasi ambeng




hah klu spe2 yang nak rse bleh lah ke gerai BUMBU KITO di rnr Pagoh




k lh....
that all for now
bubbye...
love
awin

1 ulasan:

Qaseh ElyaNas berkata...

aiseh... nie yg wat lapar nie

anyway nice blog ^^ teruskan berblog ok :D jom singgah blog vee & follow vee/ tinggalkan komen kat entry, vee folo balik ya <3 <3 <3

http://elyanas.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...