Sabtu, 12 Februari 2011

OMG....berita terhangat kini

tergempar......
tadi aq ada belajar drive kete, then balik ape lg online lah...
pas tu tengok FB...then aq ternampak wall post dari kawan kelas aq, Ilyas Faiz....
n.....dia kete.....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
result spm kuar 21 Feb 2011... omg....is it true???
aq rse x ready lagi nak amik result....sbb taun2 sebelum ni, result kuar dlm pertenganhan bln Mac....tapi tak tau lah taun ni.....harap2 tak lah cepat mcm yg kwn aq ni bg tau.... lagi pun budak2 PLKN pun blum abis lagi....cian diorang nnt...huhu...
p/s: hope nanti masa result SPM 2010 keluar, aq PUTERI NORAZWIN BINTI RAZALI akan mendapat keputusan yang cemerlang iaitu mendapat 10A+ insyallah...
p/s : hope semua rakan2 aq yang amik SPM 2010 akan dapat result yang cemerlang gak..



2 ulasan:

skycatcherz berkata...

Wah Goodluck2. Hope dapat la 10A+ tue ^_^

kompom ke 21 feb??

cutegurlzz93 berkata...

insyallah 10A+
hehe...

yg tarikh tu x conferm....
juz ura2 jerk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...