Ahad, 20 Februari 2011

suka campur tak suka....

mula2 aq nak cite pasal yang suka2 dulu....

sebenarnye tak de ape2 sangat pun....
juz nak share kehappian aq....


aq happy sangat2 sebab aq dapat chocolate.....
petang tadi, papa aq kuar jap.....then dia balik bagi aq coklat.....suka sangat2.....


aq kan peminat chocolate.....so kalau dapat chocolate memang happy tak terkate....hehe...
btw aq pun memang dah lame tak makan chocolate bar ni.....
lepas tu dapat plak chocolate cadbury febret aq, tambah lagi dapat chocolate yang XXL.... spe tak suka kan....hehe...


here is my Cadbury Chocolate


ok ni, nak story pasal yang tak suka plak....
ari ni ada 2 benda yang watkan aq tak suka...
1. oh noooooo......ada jerawat naik kat muke aq.....dah lah aq ni specis yang jarang cuci muka ngan pencuci muka.....ei.....agak nyer ni mesti pasal aq banyak berangan kot....
ialah, lately ni aq slalu susah nak tido.....
msuk tido pukul 12.30, tapi nak lelap mata, kadang2 sampai pukul 3 pun blum tentu terlelap...
so ble tak ble tido tu, aq banyak berfikir ur....lagi2 pasal skang ni banyak ura2 mengatakan result spm akan kuar dalam bulan 2....walawe.....aq skang ni macam tak keruan dibuat nye...
mase tengah amik exam dulu, aq agak tenang ur....tapi bile dah lepas tu, aq rasa tersangat pelik, kenapa aq wat soalan macam ok jerk....padahal orang len kate susah....ntah lah....
yang penting skang aq x kisah bile result tu kuar....tapi aq harap aq tak nangis sebab sedih ngan keputusan yang aq dapat....n aq harap aq dapat capai result yang aq harap2 kan....
yg ke-2 aq tak ske ialah aq telah di ganggu oleh orang yang menggelarkan dirinye sebagai Syafiq yang menggunakan no. tel 014-2771*** ....
act, mamat ni dah kacau aq start taun lepas lagi....tapi aq tak layan sangat.... then dia suka miss call aq, tanye name aq....
aq dah cakap aq tak hingin nak kenal ngan dia, tapi dia tetap ganggu aq....
aq dah tau dah macam mne nak stop mamat ni....
korang ada idea tak nak paham kan mamat ni supaya tak ganggu aq lagi????
huh....bingung...bingung....
k ur...
nak layang SB plak...
k bubbye
love
awin

1 ulasan:

bunga berkata...

bunga pom suka coklat..sedappp..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...