Sabtu, 21 Mei 2011

CocaCola "Can" Glass

ahakzzz....

2 minggu makan aku makan McDonald semata-mata sebab nak dapatkan gelas CocaCola warna pink dan purple....haha....

mula2 dapat yang colour purple dulu.....dalam 2 minggu lepas....time tu, aku g makan McD dengan akak aku dekat Skudai....hehe...

lepas tu ingatkan nak collect yang colour biru gak....tapi sebab aku rasa aku tak gila colour biru....so tak payah lah ea....

then, semalam, dah alang2 dekat CS ada McD so terus ur dapatkan pink can tu....hehe....tapi semalam beza nya aku makan dengan member aku nisa dan abg nisa.....lagi 2 orang member aku diorang balik awal...








haha.....seronok gila bila dah dapat apa yang kita ingin kan....kan....hehe....








love


awin

3 ulasan:

zulhaq berkata...

awiiiin!!!!!!!!!!!!!!!...mcm mne nak dpt glass..tuuh kne beli air coca-cola ker..,or kalo beli ape2 set hidangan mcdonald free glass tuuh ker mcm mner???

cutegurlzz93 berkata...

fikry...ko kena beli set besar...(set yang macam set lunch tu) lepas tu tambah ais krim sundea... nanti dapat lah glass tu....

http://www.facebook.com/#!/My.McDonalds?sk=app_150924664973031

Akry berkata...

ooowwh....,okeyh...,thanks...,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...