Isnin, 16 Mei 2011

my day out...

Salam....
hye...

hari yang memenatkan.....haha....tadi pagi dalam pukul 11, pergi bank bayar yuran pendaftaran ...... dengan bukak akaun bank sekali....lepas tu singgah ke pejabat pos pulak sebab nak beli setem Hasil...

dah habis semua urusan tu, aku ikut mak aku pergi office dia kat JB....then pergi lunch ngan my mum dekat Kotaraya....ala makan dekat Kebayan jerk.....hehe....aku makan nasi goreng ayam kunyit (ye ke nama dia...) dan my mum makan nasi goreng daging paprik....

dah habis makan kita orang balik office my mum....online jap....then planning gila datang dekat mind aku....haha....

sebab jarak yang tak berapa nak jauh....so movie time....yeah.....
tapi spoil betul....time aku nak keluar jerk dari office mak aku.....time tu lah hujan.....mula2 hujan renyai jerk....ingat sekejap jerk....skali lama....memandangkan sekadar hujan renyai jerk...so apa lagi kasi redah lah....haha....

tapi nak ke City Square (CS) dari office mak aku, kena lalu Kotaraya dulu, lepas tu masuk ke Plaza Seni, lepas tu baru jumpa CS (tu kalau jalan kaki lah...kalau naik kereta terus jerk lah parking dekat CS kan...)

ha..time nak ke Kotaraya tu hujan still renyai lagi lah...tapi tengah2 aq lintas jalan nak ke Plaza Seni time tu lah hujan lebat....nasib baik sempat lari masuk Plaza Seni....sampai dekat Plaza Seni terpaksalah tunggu dulu sebelum nak ke CS....sebab hujan lebat giler so terpaksalah tunggu jerk dekat Plaza Seni....adalah dalam 15 minit tunggu sampai hujan reda....bila dah reda terus redah hujan ke CS.....haha....

sampai dekat CS, terus ke wayang nak tengok movie.....mula2 plan nak tengok cerita Kongsi....tapi sebab aq nak yang paling awal then akak casher tu cakap cerita tu sejam jerk....terus aq tukar fikiran n tengok Fast & Furious 5....time tu pun cerita ni dah mula...so layan jerk lah.....







tapi aku geram giler dengan blogger sorang ni (link) sebab dalam satu entri dia (link) dia cite lah yang dia dah tengok cite ni kan....then dia tulis endding cite tu hero dia mati.....sialan betul....mana ada hero dia mati...ei pengantin baru ni....suka tipu....





tapi cerita ni memang best giler.....tak rugi kalau tengok....yang paling best sebab cite ni ala-ala gabungan fast & Furious 1 hingga 4....n ada scene yang lawak....action dalam cerita ni pun best....

i like......klimax cerita ni sangat-sangat lah best.....kerja gila betul diorang ni....

haha....





dah habis movie....kita pusing2 dalam CS tu nak tunggu pukul 5.....dah tu terus gerak balik ke office mak aku sebab nak balik.....haha....bagus lah tu....kaki aku pun dah penat tahap babun....(ada ke??) ye ur dah lah kena jalan naik bukit....haha....



tapi sebelum tu sempat gak lah beli majalah favourite aq......INTREND.....haha....dah nak penghujung bulan baru sempat nak beli....





ok lah...

nak keluar g rumah bff aq....

bubbye....




love


awin





p/s : oh ye...hari ni Hari Guru kan....Selamat Hari Guru untuk semua warga pendidik di seluruh Malaysia

1 ulasan:

Puteri Kasih berkata...

amboi..berjalan-jalan dia yer..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...