Sabtu, 12 Mac 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN


2.Tajuk : BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN dan linkkan ke entri ini ..
(done)


3.Soalan ini dijawab oleh blogger PEREMPUAN
~Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas ?

blogger lelaki?? ikhlas??
hurm, sebenarnya dalam memberi pendapat, tak kira blogger lelaki atau perempuan keikhlasan tu, terpulang kepada diri masing-masing, kita tak punya hak nak mengatakan sama ada seseoang tu ikhlas atau sebaliknya. tapi bagi menjawab juga soalan daripada Abang Ben, saya rasa kebanyakannya ikhlas kot...lagi pun biasanye lelaki kurang propa sikit berbanding perempuan,....tapi ada juga yang terlebih propa. (kaum perempuan jangan marah ni pendapat jerk.)


~Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ?

ye ker blogger lelaki malu nak letak gambar?? tak juga sebenarnya, sebagai contoh Abang Ben selamba jerk letak gambar besar-besar kat header dia. dan ramai lagi blogger lelaki yang tak malu pun nak letak gambar kat blog mereka. kalau yang malu tu, mungkin sebab mereka tak nak dikenali sangat kot. ialah, kalau dah jadi blogger popular, nanti ramai pulak perempuan yang kejar....hehe....


~Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? Secara umum ..

kenapa lelaki berblog? ntah lah, mungkin mereka pun seperti perempuan juga, yang menggunakan masa lapang untuk berblog, atau mencari pendapatan sampingan melalui blog, atau sekadar suka-suka. atau maybe mereka berblog sebab nak cari kawan baru kot...huhu


~Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan ? Kenapa ?

hah, soalan yang menarik, sampai aq pun pelik....sebenarnya fenomena ni biasa. sebagai contoh, kalau kita tengok rancangan realiti, (yang guna undian sms) purata yang menang lelaki kan. hah ni sebab ramai pengundinya adalah golongan kaum hawa. (tapi tak termasuk aq ok..) begitu juga dengan blogger lelaki yang ramai follower, kerana follower mereka kebanyakannya perempuan. kalau lelaki tu, ada muka, lepas tu tulisan dia menarik, mesti ramai pembaca perempuan minat kan, dari situ lah follower blogger lelaki lebih ramai berbanding perempuan.


~Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari ..

yang ni, memang of course lah blog Abang Ben, sebab saya suka baca pendapat yang Abang Ben bagi sesuatu topik dalam blognya.
tapi ada juga blog lelaki yang aq suka baca seperti Ujang, Naz dan BlogSerius


~Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda ..

jika aq blogger lelaki? aq akan letak lebih kurang apa yang ada dalam blog aq sekarang kot, tapi maybe colour tu, of course bukan pink lah.....kang nanti jadi mat jambu pulak....hehe...
dah abis....ok, sape2 yang berminat nak join klik sini

3 ulasan:

Fuuyooh berkata...

salam kenal.. dtg dr blog abg ben.. segmen panas!! hehe

solo molo berkata...

tue dia ehh...
macam-macam jawapan kuar...



salam ziarah dari segmen panas Abg Ben...

Novelgurl berkata...

Salam singgah dri blog En.BA =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...