Rabu, 23 Mac 2011

BEN ASHAARI : GAME ANTARA BLOGGER BERMULA !


segmen terbaru dari Abang Ben...(ni kira segmen juga ker???)
tapi ni baru pendaftaran...game nye akan berula pukul 11 malam nanti...
kalau sape2 nak join, klik sini


1.Sila letak banner BEN ASHAARI BLOG
done

2.Tajuk : BEN ASHAARI : GAME ANTARA BLOGGER BERMULA ! dan linkkan ke entri ini ..
done



p/s : game apalah yang Abang Ben ni nak buat??? tertanya-tanya....

13 ulasan:

:: Nursyahida Daud // Scha :: berkata...

hay.....gudluck n de game ok...and gudluck on blogger world too ok...

Mizz Karen berkata...

game ni masih terbuka or dah tutup ek?

cutegurlzz93 berkata...

masih open lagi rsenyer...
npe nk b'group ngan sy ker? klu nk boleh jerk...sy ni pun msih mencari-cari orang nk buat group...huhu..

Hazrina Erin berkata...

nak join kitorag x?lagi sorg je nak..kalau nak add ym kite erin_leo88 ^^

Mizz Karen berkata...

saya pun masih tercari-cari juga...masih xde geng lagi ni

Izyan Masri berkata...

dah ada geng ? :D

Mizz Karen berkata...

siapa yang xde geng lagi?..bolehlah kita bergabung.

Izyan Masri berkata...

sapa yang tengah cari orang boleh mesej 013-4070700.thanks (:

cutegurlzz93 berkata...

hye mizz karen...kita bergabung jom...then cari member lagi smpai cukup kuota..hehe...nak tak??

Mizz Karen berkata...

ok jom...skarang dah ade berape org?

Nina berkata...

nk join,....

Dda Ly berkata...

gud luck gud luck...x sempat saye nak ngejoin..

meh ke rumah..
~dialog danish~
keep in touch ye..♥♥♥

mine :)) berkata...

saya nk join group nie , ada pape inform aww ...... boleh x ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...