Ahad, 27 Mac 2011

lamaran di tolak kerana....

hye... tadi dekat fb aku ternampak ada seorang kenalan di fb berkongsi sebuah video.. video ni pasal seorang lelaki mat saleh yang melamar kekasihnya di food court, dengan disaksikan ramai orang..... kesiannya lamaran tu ditolak (agaknya) sebab selepas itu minah saleh tu lari..... mungkin ni kerana tempat yang lelaki tu melamar kot...haha.... so kepada lelaki di luar sana, kalau nak melamar seorang perempuan tu, pilih lah tempat yang elok sikit....kalau tak de bajet nak melamar kat tempat mewah2, dekat taman yang cantik2 pun jadi lah kan.... jangan lah dekat food court....nampak sangat macam tak ada bajet, tapi nak kahwin....hehe...

2 ulasan:

CikBulat berkata...

kesiannya dia.. kejam la, tapi sbnarnya.. memang okey kot.. sbab.. tengoklah, mat sallhe sbnarnya memang mengagumi mreka yg mlamar di khalayak. itslook romantic okey, pasal tempat.. xpatot prempaun tu buat cmtu.. jatuh air muka laki uh..
sian weyyy ! KEJAMMM !

kalau tak suka, jangan gatal nak kuo sesama.

cutegurlzz93 berkata...

CikBulat....
lek...lek...jgn marah...
maybe perempuan tu pun ada reason dia sendiri....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...